Handelsbetingelser


Plakater:

Vi kan ikke garantere, at de farver du oplever på din skærm, afspejler præcist farverne på vores fysiske produkter, da det afhænger meget af kalibreringen og skærmens kvalitet. Dog står vi altid inde for kvaliteten af vores produkter og trykker altid på kvalitetspapir udvalgt specielt til formålet.

Betaling og Sikkerhed:
Vi accepterer følgende kort: Dankort, VISA, Mastercard, JCB og American Express, PayPal og efter aftale MobilePay. Der pålægges intet gebyr for kortbetalinger.Når du betaler dine varer med kort hos Dessina, bliver dine oplysninger indtastet i et særligt SSL krypteret vindue. Her er det kun Nets, der kan læse dine informationer, hvilket betyder at du er særligt sikret imod misbrug.
De personoplysninger, som du indtastet i forbindelse med leveringen af ordren, vil blive behandlet med største fortrolighed og anvendes kun af Dessina til forsendelse af ordre og faktura.
Tilmelder du dig nyhedsmails fra Dessina, kan du til enhver tid framelde dig disse igen, oplever du de mindste problemer med frameldelsen, så skriv en mail til os og vi vil hurtigst muligt løse problemet.

Forsendelse (GRATIS FRAGT i hele Danmark):
Dessina vil i hverdagene afsende indkomne ordre, der afgives før kl. 14.00 samme dag og hver mandag afsendes weekendens afgivne ordre.
Forsendelsen vil ske med Post Danmark, herfra forventer vi 1-3 hverdages leveringstid i Danmark, og 3-7 hverdage i Europa.
Alle priser er incl. 25% moms

Returnering:
Du vil altid modtage en påmindelse fra posthuset, hvis du ikke afhenter din forsendelse. Bliver pakken ikke afhentet rettidigt (14 dage), bliver den returneret til Dessina. Fragtomkostninger forbundet hermed vil ikke blive refunderet.

Dessina yder altid 30 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den.

Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Udfyld returblanketten på vores webside og send varen retur til nedenstående adresse:

Firmaoplysninger:
Dessina
Flakholmen 36, 1. TV
2720 Vanløse 
CVR.: 38408240 

Reklamationer:
Du har 2 års reklamationsret på varer købt hos Dessina. Er du så uheldig at modtage en beskadiget vare eller en anden vare end den bestilte, skal du inden for rimelig tid klage over dette, her 14 dage som værende rettidigt for en eventuel klage. En beskrivelse af reklamationen evt. med foto sendes til mail@dessina.dk eller via vores returblanket på vores webside. Herefter vil vi behandle reklamationen hurtigst muligt.

Kundeservice:
Vi er en virksomhed, som er dedikeret til produktet og kunden. Derfor er du ALTID velkommen til at kontakte os, både via mail og telefon. Har du nogle spørgsmål eller ønsker til specielle designs mv. så kontakt os endelig, vi er her for dig.

Mail: mail@dessina.dk
Tlf.: (45) 23 66 00 92

Ophavsret:
Dessina har den fulde ophavsret til denne webside, og alle designs, billeder, motiver m.m. tilhører Dessina. Derfor må der ikke kopieres/reproduceres noget fra webside uden forudgående tilladelse fra os. Leverede designs er under samme beskyttelse, hvorfor der her også kræves tilladelse fra Dessina til kopiering eller reproduktion.